Schoonmakersbedrijf Den Haag

WBLO, het sterke schoonmaakbedrijf in de regio Den Haag! Heeft voor een betrouwbaar en goede schoonmaakbedrijf heel Den Haag en omstreken geheel afgezocht? Dan bent u nu bij WBLO aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaken en meerdere bedrijfsdiensten. Wij beschouwen Den Haag als een van de belangrijkste regio's voor onze schoonmaakwerkzaamheden. Wij verzorgen met name in de regio Den Haag en Randstad alle werkzaamheden. WBLO B.V. een echt familiebedrijf met wortels uit het begin van de 20ste eeuw. WBLO B.V. is een organisatie met korte lijnen en direct contact. Een familiebedrijf welke actief is in de dienstverlening met 4 hoofdactiviteiten, te weten:
  • Schoonmaakonderhoud
  • Glas- en gevelonderhoud
  • Huismeesterdiensten
  • Klein onderhoud
WBLO B.V. is een bedrijf die meer service biedt dan de gemiddeld schoonmaakbedrijf. Wij vinden het van groot belang om regelmatig  persoonlijk contact te houden met onze klanten , we bezoeken daarom onze klanten regelmatig en dan ook meerdere keren per jaar. Alleen op deze manier kunnen we  een gezonde en betrouwbare relatie opbouwen.Wij leveren schoonmaakdiensten door het hele land. Buiten deze schoonmaakdiensten leveren wij ook huismeesterdiensten, klein onderhoud en hebben we een eigen SR (specialistische reiniging) afdeling. Kort door de bocht , heeft u voor betrouwbare schoonmakers bedrijven heel Den Haag doorgezocht? Neem dan nu contact op met WBLO en laat door dit schoonmaakbedrijf Den Haag tot een van de  schoonste steden van Nederland behoren!

WAAROM U WBLO SCHOON LAAT MAKEN:

  • Wij staan voor kwaliteit
  • Kwantiteit (klantvriendelijkheid)
  • Flexibel in werktijden en werkzaamheden
  • Door effectief te werken minder uren
  • De prijs-kwaliteit verhouding is goed
Of het nu gaat om schoonmaak, glas- en geveldiensten, huismeesterdiensten of het ontzorgen van vastgoedonderhoud, u bent bij WBLO B.V. op het juiste en betrouwbare adres.

GECERTIFICEERD EN ERKEND LEERBEDRIJF

WBLO B.V. is NEN 4400-1, VCA* en SieV gecertificeerd en Savantis erkend leerbedrijf.

Schoonmaakwerkzaamheden

Onze kracht is het verlenen van een totaalpakket waarbij service wordt verleend van hoog niveau! Met ons flexibele, efficiënte, loyale en servicegerichte karakter waarborgen wij de hoogste kwaliteit middels onze aandacht voor het werk, het inzetten van de juiste tools en het nakomen van gemaakte beloftes en afspraken.